9 november 2017

Contact

Bezoekadres
[alleen op afspraak in verband met toegang RembrandTower]

Amstelplein 1 (3e etage)
1096HA   Amsterdam
Nederland

telefoon: 020 – 625 70 25
email: info@vanriezenenpartners.nl

Met de auto

Vanaf de Ring A10

[update 20 september 2023: in verband met werkzaamheden van 18 september 2023 t/m 8 december 2023, is de Spaklerweg tijdelijk afgesloten. Meer informatie en de alternatieve route vndt u hier.]

Om ons via de A10 te bereiken kunt u het beste afslag S112 (Amsterdam – Centrum) nemen. Volg de S112 (Gooiseweg) richting “Centrum”. Aan het eind van de Gooiseweg de meest linker rijdbaan aanhouden en richting “Amstelstation” vervolgen. Op het verkeersplein linksaf richting “RAI – Amstelstation” volgen en daarna rechtsaf langs het Amstelstation doorrijden en rechts aanhouden richting “S111”. Zo de weg vervolgen en onder het spoorwegviaduct door waarna een rotonde volgt. Daar neemt u de eerste afslag, langs het kantoor van Rabobank naar de Rembrandt Tower.
Ons bureau bevindt zich op de 3e verdieping van de Rembrandt Tower.

U kunt zich melden bij de ontvangstbalie.

Bereken uw route naar ons kantoor met behulp van google maps .

 

Met het openbaar vervoer

 

Plan uw reis tot aan het Amstelstation te Amsterdam, vanaf dit station is het ca 5 minuten lopen. Verlaat het station via de achter ingang (west zijde), sla linksaf en loop langs de Hoge School Van Amsterdam richting het Amstelplein. Ons kantoor is gevestigd op de 3e etage van de Rembrandt Tower, de ingang is (vanaf het station gezien) aan de linker-achterzijde van het gebouw.

U kunt zich melden bij de ontvangstbalie.

Kijk voor informatie over vertrektijden op de website van het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam (GVB).